Bed & Breakfast Domaine du Chien, voor een vakantie met de hond.  
 
Bed & Breakfast
Domaine du Chien
Kamers
De kamers
Chalet Spirit
Te huur
Omgeving
De omgeving
Foto's
Presentatie
Info
Extra info
Prijzen
Onze B&B
Route
Beschrijving
Gastenboek
Uw reactie
Contact
Mailen of bellen
 
       

Gastenboek

Heeft u iets op te merken of wilt u iets kwijt over de website of over uw verblijf op Domaine du Chien of heeft u een bericht voor ons gastenboek mail naar domaineduchien@skynet.be

 

Naam: Paulette, Gerard en Noortje
Date: Januari 2014

Reactie

Hallo Li en Noud,

Het was heel fijn om bij jullie te verblijven.
De kamer was verzorgd, netjes en gezellig.
Het avondmaal was een aangename verrassing.
De babbel met jullie was enig en een blijvende herinnering.
De uitgestippelde wandeling was prachtig.
Tevens verdienen jullie veel respect en waardering voor wat
jullie voor de verwaarloosde honden doen.

Groetjes

Paulette, Gerard en Noortje ( was zeer moe maar gelukkig).


Naam: Cay en Johan en Tayra
Date: November 2013

Reactie

We hebben weer na het overlijden van onze vorige hond een jonge hond, een Duitse staande korthaar.

Omdat we nog wat dagen vakantie over hadden hebben we gezocht naar een plek waar we ook met de hond konden verblijven en waar we ook konden wandelen met haar.

Na wat zoeken op internet hebben we Domaine du Chien gevonden en voor drie dagen geboekt.

Bij aankomst werden we al zeer hartelijk ontvangen door Noud die ons de mogelijkheden van hun “bed and breakfast” uitlegde. Niet te moeilijk. De hond en wij ook, mochten bijna alles. We verbleven in een mooie grote kamer (Wolvenkamer) met heel wat ruimte voor ons en ook de hond. Alles is aanwezig zowel op de kamer als ook onder in de zitruimte bij de haard (knus en gezellig) en boven waar het ontbijt en de avondmaaltijd geserveerd wordt.

De eerste dag hadden we er voor gekozen om bij Li en Noud te eten: biologisch veganistisch. Zelf zijn we geen vegetariër maar hadden zo iets van: dit moeten we toch geprobeerd hebben.

Ons werd een heerlijke driegangen menu voorgeschoteld: “chapeau” voor Li die alles bereid.

Na de eerste kennismaking met Li’s kookkunst hebben we besloten om de twee overige dagen ook van Li’s kookkunst te genieten. We mogen wel zeggen dat we met volle teugen genoten hebben van wat zij ons voorschotelde.
Dan kun je zien dat het niet altijd vlees of vis moet zijn om de innerlijke mens te versterken.

We hebben de betrokkenheid kunnen zien van Li en Noud bij het verzorgen van de verwaarloosde en door mensen helaas mishandelde honden. Dit heeft ons zeer geroerd. Geweldig om te zien hoe de honden ondanks dat sommige hun voor- of achterpoten missen toch nog zeer mobiel zijn en met Li en Noud uren kunnen wandelen.

Naast wat Li en Noud met hun honden voor goed werk doen hebben we ook kunnen genieten van de mooie omgeving en hebben we de nodige kilometers gewandeld door de bossen en wegen rondom Devantave.
We hebben meerdere routes gelopen die uitgestippeld waren door Noud.

Het afscheid op de vrijdag was hartelijk en wel gemeend.
We mogen zeggen dat we twee mensen ontmoet hebben waar men trots op kan zijn die zich zelf bijna helemaal wegcijferen voor het wel en wee van hun honden. Nogmaals “CHAPEAU”.

Groetjes,

Cay en Johan en niet te vergeten Tayra.


Naam: Aiko, Hilde en Dirk
Date: Oktober 2013

Reactie

Reeds voor de vierde maal hebben we een schitterend verblijf gehad in het ‘Domaine Du Chien’ en kijken nu al uit naar het volgende;

Dit spreekt toch wel voor zichzelf;

Tot dan Li en Nout en zorg verder goed voor jullie hondjes,

Aiko (bearded collie), Hilde en Dirk (gewoon de baasjes)


Naam: Carin, Zoë en Philip
Date: Juli 2013

Reactie

In mei besloten wij, Carin, Zoë en Philip, een paar dagen te gaan wandelen in de Ardennen met onze 4 honden.

Tja waar vind je dan geschikt onderdak.

Domaine du Chain is uitermate geschikt hiervoor, honden gezellig op de kamer en in de eetzaal waar een uitstekend ontbijt geserveerd wordt en wij ook 's avonds erg lekker hebben gegeten.

Echt een prima locatie met honden


Naam: Karine&Alain
Date: Juni 2013

Reactie

Karine,Alain,Sugar & Spice hebben een zeer leuk verblijf gehad in de Ardennen. Het weer in Devantave en omgeving was goed tot zeer goed, zeer mooie wandelroutes in de vrije natuur met prachtige uitzichten over velden en bossen met veel wild zoals herten en everzwijnen. Het verblijf was tiptop met mooie kamers ,lekker eten en gastvrije uitbaters.
Wij komen zeker nog eens terug bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Karine&Alain


Naam: Carin, Zoë en Philip
Date: Juni 2013

Reactie

In mei besloten wij, Carin, Zoë en Philip, een paar dagen te gaan wandelen in de Ardennen met onze 4 honden.

Tja waar vind je dan geschikt onderdak.

Domaine du Chain is uitermate geschikt hiervoor, honden gezellig op de kamer en in de eetzaal waar een uitstekend ontbijt geserveerd wordt en wij ook 's avonds erg lekker hebben gegeten.

Echt een prima locatie met honden


Naam: Hans, Ellen & Duvel
Date: Juni 2013

Reactie

Wij, Hans, Ellen en Duvel, hebben een heerlijk weekend in de Ardennen gehad. Jammer dat ’t weer zondag een klein beetje tegen zat maar we hebben toch genoten van de mooie wandelroutes, en stadjes in de buurt. De route naar de beverdammen is echt heel erg mooi en indrukwekkend om te zien.
Ook hebben we, ondanks dat we geen vegetariër zijn, genoten van de maaltijden die Li heerlijk bereid heeft.
Bedankt voor jullie gastvrijheid en voor het fijne weekend, Li & Noud.
En, Noud; de laatste cache lag toch op de plek waar we aan het zoeken waren ;-)

Wellicht tot een volgende keer!

Groetjes Hans, Ellen & Duvel.


Naam: Beste Li en Noud,
Date: December 2012

Reactie

Eind september waren wij, Aiko,Dirk en Hilde bij jullie te gast en wij hebben met volle teugen genoten. Bedankt voor de hartelijke ontvangst. De wandelingen die we dank zij jullie gedetailleerde beschrijvingen konden maken zijn adembenemend mooi, en dan ’s avonds nog nagenieten bij het knetterende houtvuur, gewoon zalig. Ons weekend was meer dan geslaagd en Aiko en wij ook natuurlijk, staan te popelen om het nog eens over te doen. Wij wensen jullie het allerbeste en tot ziens!

Lieve groeten en een dikke knuffel van Aiko

Aiko, Dirk en Hilde


Naam: Patty en Judith
Date: November 2012

Reactie

Normaal gesproken gaan wij kamperen als wij met de honden in de Ardennen gaan wandelen want hoe anders kun je een weekend weg met 6 grote honden? Nu was het echter november en een beetje koud dus gingen wij op zoek naar een slaapplaats voor 2 personen en 6 honden. Zo zijn wij bij Domaine du chien terecht gekomen. Mooie locatie met wandelroutes vanaf de deur. Fijne kamer met goede bedden voor honden en baasjes. Lekker biologisch ontbijt en wat over is moet je meenemen voor de lunch ( weggooien is zonde). Routes met beschrijving variërend van 1 tot 7 uur. Wij hebben o.a. de route naar de beverdammen gedaan, mooie route met bijzondere bestemming: de bever dammen. 'S avonds als niet vegetariërs genoten van een heerlijke overvloedige vegetarische maaltijd. Li en Noud zorgen super voor hun gasten. De honden hebben genoten, wij hebben genoten en we komen zeker nog eens terug!
Groetjes van Patty en Judith
Kwispels van Laguna, Marquesa, Pancho, Barry, Pulga en Skinny


Naam: Marlies & Joost & Senna
Date: Augustus 2012

Reactie

12 augustus 2012 - Deze week waren wij, Marlies en Joost en onze 6-jarige Kooikerhond Senna, vijf dagen te gast bij de B&B van Li en Noud, Domaine du Chien. We hebben genoten van hun gastvrijheid, behulpzaamheid, hartelijkheid. We hebben genoten van de heerlijke vegetarische maaltijden die Li om de dag bereidde en die door Noud werden opgediend, en van het uitgebreide dagelijks ontbijt dat met zorg door Noud werd geserveerd. Zijn gastvrije Brabantse "Geniet ervan" en zijn royale lach klinken nog na in onze oren en zullen we lang onthouden. Ook de manier waarop Li haar honden altijd toesprak, op een lieve manier die toch duidelijk aangaf wie er de baas was.
Onze kamer ("Retriever") was comfortabel en schoon, het Boxspring bed sliep prima. En dat bed was, samen met het bad, echt een weelde na de lange wandelingen. Wat een mooie omgeving, dat gedeelte van de Ardennen ! Prachtige verrassende natuur, het kijken van wild (tip voor de gasten: neem een verrekijker mee !!) in de vroege ochtend, het bezoeken van leuke stadjes en dorpjes met een keus aan restaurantjes. Het weer was deze dagen ook echt perfect. Tussendoor zaten we heerlijk in de tuin met koffie of thee, een koel glas wijn of wat anders lekkers.
Ook leuk was het contact met de baasjes van andere honden. Het is bijna ongelooflijk dat Li en Noud dit B&B-werk kunnen doen naast hun zeer drukke en intensieve zorg voor een veertiental lichamelijk of geestelijk (of beide) getraumatiseerde honden. Maar toch is het zo, ze doen het, met veel overgave en plezier. Aandacht voor de gasten en aandacht voor hun eigen honden, zij weten dat prima te combineren. Omdat onze Senna nogal onzeker is naar andere honden toe, en ook angstig is in onverwachte situaties, hebben we een paar uur een workshop gevolgd bij Li, en de resultaten zijn direct merkbaar. We kregen goede tips en adviezen, en oefeningen om onze hond zekerder te maken. Iets wat je bijna spelenderwijs de hond kunt leren. En ook adviseerde Li ons een aanpassing van onze eigen houding en gedrag in situaties die onze hond als stressvol zou ervaren. Of waarvan wij - als baasjes - denken dat die stressvol zouden zijn, terwijl dat eigenlijk voor onze hond niet zo is. Li, erg bedankt voor je wijze woorden en workshop ! We hebben er veel aan gehad.
Li en Noud, we komen zeker bij jullie terug. En we wensen jullie heel veel positieve energie bij de dagelijkse zorg voor de roedel in jullie huis. Stuk voor stuk bijzondere en karaktervolle honden, ondanks hun achtergrond en handicaps.
Hartelijke groet van Marlies, Joost en onze Senna.


Naam: Max, Fon en Paul
Date: Juni 2012

Reactie

Juni 2012 een week vakantie geboekt bij Li en Noud. We hadden de wolvenkamer
geboekt en die zag er keurig uit. Lekker ruim, fijn bed en een heerlijke
douche. Elke ochtend een lekker en stevig goedverzorgd ontbijt, zodat de
wandelingen met een goed gevulde maag konden worden gestart.
Drie avonden genoten van de kookkunsten van Li, heerlijk gegeten en als
niet-vegetariers vlees absoluut niet gemist. 's Avond kan er in een
gemeenschappelijke ruimte met houtkachel gezellig worden nagepraat.
De B&B ligt in een prachtige omgeving waar de wandelspieren ruimschoots
getraind kunnen worden middels goed beschreven wandelingen van 1 tot maar
liefst 7 uur. En natuurlijk had onze hond Max 't ook prima naar z'n zin.
Echt een aanrader als je lekker met je hond(en) wilt genieten van de natuur
van de Belgische Ardennen en dat op maar een paar uurtjes rijden vanaf
Nederland. Wij gaan in elk geval in de herfst zeker terug om de natuur in
herfstkleuren te zien!

En natuurlijk hebben we diep respect voor Li en Noud voor de tomeloze inzet
voor de opvang van mishandelde en gehandicapte honden. Momenteel verzorgen
ze er zelf maar liefst 15!!

Li en Noud, bedankt voor een hele fijne week! Liefs van Max, Fon en Paul.


Naam: Dailine, Manuel en Sloeber
Date: 20 Januari 2012

Reactie

Hoi Li en Noud

We willen jullie laten weten dat wij een prachtig weekend gehad hebben! Wij hebben het super naar onze zin gehad en Sloeber ook zoals je kan zien op de foto's. Prachtige omgeving, lekker ontbijtje, mooie kamers, perfect uitgestippelde wandelroutes waarbij je bijna niemand tegenkomt. Ook leuke tips gekregen van Noud om te gaan uiteten in La Roche. Na de wandeling konden we gezellig voor de houtkachel een spelletje spelen en napraten. We komen zeker nog eens terug!!!

Groetjes Dailine, Manuel en Sloeber


Naam: Nele&Pieter, Kris&Alain, Ine&Mathias en natuurlijk Zeno en Léo!
Date: 07 November 2011

Reactie

Beste Li, beste Nout,

Bij deze willen we jullie van harte bedanken voor het verbluffende verblijf dat we in Domaine du Chien hebben doorgebracht.
Prima kamer met alle comfort zowel voor ons als voor onze Léo, cosy salon lekker warm bij de kachel waar we na onze duidelijk uitgestippelde wandelingen tot in de late uurtjes konden napraten, lekker bio-ontbijt om 's morgens op kracht te komen: alles was top!
Ook onze honden hadden het echt enorm naar hun zin!
Li, je bezielt je werk; je doet alles voor je honden. Hoed af, want mensen als jij komt men niet meer vaak tegen in onze maatschappij... zo begaan met wat je doet!

We wouden jullie toch een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden dat jullie doormaken met één van de honden.

Bedankt voor alles en zeker tot volgend jaar!

Nele&Pieter, Kris&Alain, Ine&Mathias en natuurlijk Zeno en Léo!


Naam: Karin en Jan
Date: 08 Mei 2011

Reactie

Hoi Li en Nout,

Vanmiddag rond 14.00 uur waren wij weer veilig thuis, het laatste uur begon het aardig warm te worden in de auto dus we waren blij dat we op tijd zijn gaan rijden. We hebben in ons eigen tuintje nog een paar uurtjes genoten van het mooie weer, morgen helaas weer gewoon aan het werk. We hebben genoten, voor mij (Karin) was het de eerste keer Ardennen en ik ben verkocht. Wat een rust en heerlijke stilte en wat een verschil met de Randstad. Wij hebben genoten bij jullie en de hondjes ook, wij komen zeker terug. De foto's komen zo via een ander mailadres, dan kunnen ze tegelijk verzonden worden.

Groetjes Karin en Jan


Naam: Patty, Frederik, Liesbeth en Tom
Date: 11 Oktober 2010

Reactie

Hey Li,

Het is nu twee weekjes geleden dat we samen met onze vrienden en hondjes een weekendje bij je verbleven.
Ik wou je nog laten weten dat het een héél geslaagd weekend was. Het was supergezellig bij je en het eten was overheerlijk!
De hondjes hadden het ook heel erg naar hun zin en hebben goed geslapen van het vele spelen.
We komen zeker nog eens terug!

Groetjes,

Patty, Frederik, Liesbeth en Tom
en natuurlijk ook Luca, Mira en Max


Naam: Monique
Date: 11 Juni 2010

Reactie

Hoi Li,

Het is alweer meer dan een week geleden dat ik geweest ben en ik vertel
iedereen hier hoe leuk het was en hoe goed jij kan koken.
Ik hoop dat je nog leuke gasten gehad hebt . Ik kom in ieder geval nog eens
terug!

Chinook en ik hebben een heerlijke tijd gehad alleen veel te kort!
Er heerst een gemoedelijke, gezellige sfeer in het Bed & Breakfast. Terwijl
de honden overal (mogen) lopen is het hartstikke schoon.
De herderkamer was perfect voor ons. Chinook lag altijd moe en tevreden in
die grote kunstlederen mand. Ook mijn slaapgedeelte was goed, de matrassen
lagen heerlijk en ook de dekbedden waren lekker warm en fris. Ook het
veganistisch eten wat Li zelf maakte was ontzettend lekker en luxe.
De gezelligheid van het huis, de gedrevenheid van Li, het mountainbiken,
kanoën en wandelen met Chinook maakte het weekend compleet. En dan niet te
vergeten die prachtige beverburcht met de bijbehorende biotopen. Wij komen
gauw weer terug!

Groetjes Monique en succes met alles


Naam: Liliane, Polar en Lente
Date: 30 Mei 2010

Reactie

Hoi Li,

Heerlijke dagen waren het bij jullie,
dank voor je gastvrijheid, de ongedwongen sfeer
en de smaakvolle maaltijden.

lieve groet, Liliane, Polar en Lente


Naam: Irish, Grady, Wouter & Catulle
Date: 26 Mei 2010

Reactie

Beste lezer,

In februari 2010 ben ik op zoek gegaan naar een B&B rekening houdend dat we nooit zonder onze Woefkes op verlof gaan. Ik kwam op de site van “Domaine du Chien” en moet eerlijk toegeven, ik was onmiddellijk verkocht!!! Geweldige site met heel veel informatie!!! Ik besloot dus al snel een mailtje te sturen om te informeren of de Retrieverkamer nog vrij was en kreeg van onze gastvrouw, Li ongelooflijk veel info over de grootte van de kamer dus besloten we op haar aanraden om de Wolvenkamer te boeken aangezien we een hele week bij haar gingen verblijven. Ik had al snel een super gevoel want kreeg verschillende mails van Li met extra informatie!!! Ongelooflijk, ik kreeg er zelf links naar websites bij om al even te kunnen voorgenieten van de prachtige streek waar we gingen vertoeven.

We zagen het dus al volledig zitten en gelukkig vlogen de weken voorbij tot het zover was...op 9 mei 2010 leidde onze gps ons richting “Domaine du Chien” en we werden al snel hartelijk ontvangen door onze gastvrouw Li!!! We hadden al onmiddellijk een gevoel van "dit wordt een geweldig verblijf!!!"

We kregen een volledige rondleiding en kregen dan onze prachtige Wolvenkamer te zien die kraaknet was en super gezellig gedecoreerd was!!!

Een feit is zeker, wij vonden het al direct geweldig maar onze 2 Woefkes, die waren ook onmiddellijk op hun gemak!!! Ongelooflijk!!! Onze Westie heeft al een pak afgereisd en we zagen al snel aan haar gedrag dat het goed zat!!! Onze Ier, die is maar 10 maanden oud maar had absoluut geen last van stress...integendeel...het was liefde op het eerste gezicht met Li!!! :-)

Ik had Li laten weten dat we de eerste avond graag bij haar wilden blijven eten om het ons een beetje makkelijk te maken maar het bleef niet bij één enkele avond...we bleven de hele week elke avond eten en het was echt genieten!!! Li kan duidelijk goed koken, weliswaar vegetarisch maar dat stond duidelijk op haar site vermeld en daar hadden wij in elk geval geen enkel probleem mee. Een ander voordeel was dat we op ons gemak waren, geen enkele stress wat de honden betrof want die waren volledig vrij om te doen waar ze zin in hadden!!! Bij ons aan tafel blijven zitten of in de living blijven zitten of buiten lopen...allemaal goed voor Li.

In het begin van de week waren we de enige gasten maar na een aantal dagen kwamen er nog extra gasten bij en het werd echt een leuke gezellige boel!!! Heel plezant: de honden hadden samen plezier en wij ook, lekker samen allemaal ontbijten en 's avonds lekker genieten van de kookkunsten van ons Li!!!

Ander voordeel, de tuin van Li is geweldig goed afgesloten wat maakte dat we ons geen zorgen moesten maken dat één van onze jagertjes (een Terriër en een Ierse Setter) het domein zouden kunnen verlaten...een hele geruststelling!!! In elk geval, een primeur dat je je eigen honden zonder leiband in de tuin waar je verblijft kon loslaten!!! Beter zelf, eens bij Li op het domein, binnen én buiten, geen leibanden nodig!!! Super gewoon!!!

Elke ochtend stelde Li de vraag of we al wisten waar we naartoe wilden gaan want in het andere geval krijg je altijd geweldige tips met een volledig door haar uitgetekend plan welke wandeling de moeite waard was en waar we zeker moesten op letten!!! Echt leuk want uiteindelijk kent zij de streek door en door en is het leuk dat je dan zo'n leuke tips meekrijgt!!!

En dan nog een woordje over ons Li zelf....een ongelooflijke hartelijke gastvrouw met zo'n toewijding voor haar honden!!! En er dan nog in slagen een B&B op te starten met als enige doel centjes bijeen te sprokkelen om buitenlandse mishandelde honden bij haar te repatriëren, terug fysiek in orde te brengen en qua gedrag proberen op het goede pad te krijgen!!! Vind ik geweldig mooi!!!! En ja ja, ik was er al snel achter dat ons Li, een met meer dan 20 jaar ervaren hondengedragstherapeut is!!! Indien je het wenste, kon je zelf vragen stellen over eventueel ongemakken die je zelf meemaakte met je eigen hond!!!! Heel leuk en het bleek ook te helpen...echt plezant!!! Nu ze was niet alleen want haar partner Naut, die kon er ook wat van!!! Geweldige kerel met een prachtige gigantische grote Duitse herder, Reno. En als je Reno observeerde, hadden we al snel door dat eveneens Naut de knepen van het vak kende!!!
Echte hondenliefhebbers met het hart op de juiste plaats!

Ik zou zo nog effe kunnen doorgaan maar ga afronden door te besluiten dat het bij ons zeker geen eenmalig bezoek was. Wij gaan zeker terug want bij Li gaan is in 10 woorden omschreven "thuis komen en geweldig kunnen ontspannen met je honden erbij"!!!

Li, van harte proficiat met jouw geslaagde B&B!! Doe zo voort, het gaat je goed!!!!

Irish, Grady, Wouter & Catulle”


Naam: Noud en Reno
Date: 29 Maart 2010

Reactie

Beste Li,

Reno en ik hebben genoten van de fantastische dagen die we bij Domaine du Chien hebben doorgebracht. Complimenten voor de wijze waarop je alles hebt ingericht om het de honden naar hun zin te maken. De honden zijn bij jou de hoofdgasten en de baasjes mogen gewoon meekomen haha. Ook nog bedankt voor de leuke wandeltips. De omgeving bij Domaine du Chien is adembenemend mooi en de wandelingen naar de Beverdammen en de kapel van Saint Thibaut, met het uitzicht over de Vallei van de Ourthe, zijn absolute hoogtepunten.
Binnenkort ga ik weer een weekend bij je boeken want Reno en ik staan te trappelen om er samen op uit te trekken.

Groeten Noud en dikke knuffel Reno


Naam: Jean & Marleen
Date: 25 Maart 2010

Reactie

Als u uit de kamer stapt en opeens staat er een reuze duitse herder voor u, die er alleen aan denkt u helemaal af te likken, of er stormt een Jack Russel plotselings door de kamer dan wordt u geconfronteerd met de gasten van Li.
Soms mag ook Era, van Li, erbij komen en met uw hond spelen, maar u had nooit geraden dat ze helemaal blind is. Let wel op u handtas wanneer Ivor, de berendoder, naast u in de zetel komt liggen. Reuma en bovendien een oog kwijt, blijkt hij wel altijd goed gezind te zijn!.
Dit was echt een fantastisch weekend, dat onze dochters ons cadeau gedaan hadden. Ook al waren we onze weg effen kwijt en hebben we meer kilometers gestapt als verwacht, waren we ontzettend blij de indrukwekkende beverdammen gezien te hebben. Vijf uur stappen en niemand tegenkomen ...dat kan in België.
Nog een woordje over Li's kookkunst: als overtuigd Niet-vegetariër, wist ze ons toch te verrassen met een soja -spaghetti even lekker als de echte!

Bedankt Li voor de fijne momenten.


Naam: Sylvia en Rick
Date: 12 Maart 2010

Reactie

Hallo Li,
Nog een keer bedankt voor een paar zalige dagen op je prachtige plek in de Ardennen. De beverdammen, een ontmoeting met een zwarte ooievaar, die tomatensoep… onvergetelijk.
We hebben op onze site – in het “dagboek” – een verslag met foto’s geplaatst van ons verblijf, met een link naar jouw site die we ook op onze “links” pagina hebben geplaatst. Kijk maar eens.
Groeten aan je hele roedel,
Sylvia en Rick


Naam: Carla, Sytze
Date: 8 Maart 2010

Reactie

Ha Li,

hier dan eindelijk een berichtje van Carla, Sytze en natuurlijk Boomer en Quin. Het gaat met Boomer heel goed. Hij ligt nog niet elke dag onder de fauna-sauna,maar van de 7 dagen zeker 5. Als het warm weer is wil hij een stuk minder graag, maar we proberen het wel. Massage vindt hij af en toe fijn. Hij is een heel stuk beter gaan lopen. Hij liep eerst heel vaak scheef, maar nu loopt hij echt recht. Het scheve lopen zie ik niet meer!!!!! Hij heeft nu ook een keer meegedaan met de jachttraining en dat ging ook goed. Hij speelde inhet begin heel veel met een andere reu en ging halverwege de training manken, dus wij dachten we stoppen ermee, maar na 5 min. pauze liep hij weer goed!!
Training toch afgemaakt en helemaal niets meer gezien van het manken. Ook lijkt het wel of hij meer energie krijgt, want hij wil vaker spelen met zijn vriendjes.

Laat je over een poosje weer weten hoe het gaat.Wij zijn er in ieder geval blij mee(Boomer ook).

Hoi Li

Het gaat met Boomer nog steeds goed, we zijn net terug van vakantie in Schotland en Engeland, en daar had Boomer de eerste weken geen last, je kon echter aan het eind van de tweede week en de derde week wel zien dat hij toch weer meer hinder kreeg van zijn gewrichten (Boomer kreeg ging na een lange inspannende dag toch weer moeilijker lopen). We konden het apparaat niet meenemen dus konden we hem niet onder de lamp leggen. Blijkbaar miste hij het apparaat toch wel want we zijn nu 3 dagen thuis en de eerste 2 dagen ging Boomer zelf al onder de lamp liggen die we uit voorzorg aanlieten staan. Hij speelt nu tijdens het uitlaten ook met andere honden, wel niet lang maar toch.

Vriendelijke groeten en tot kijk

Carla, Sytze

Boomer en Quin


Naam: Carina en Karel
Date: 24 Februari 2010

Reactie

Hallo Li,

Ik wil je nog even opnieuw bedanken voor een paar geweldige dagen in de sneeuw. Geen carnavals gedruis, maar rust en ontspannen sfeer in een fabuleuze entourage. Je bent een mens naar mijn hart. Recht door zee, en met een liefde voor dieren die ongekend is. Wij hebben genoten van je heerlijke huis, de mooie kamer, de zalig warme open haard en een ongekend mooie omgeving. Mijn Jappen zijn helemaal kapot van drie dagen door de sneeuw baggeren. Trouwens ik ook! Mijn kuiten doen er zeer van! Ik heb van je geleerd al was het alleen al maar door te kijken hoe je met honden omgaat en problemen rondom honden oplost. Ik heb mijn batterij na een tumultvolle tijd hier thuis weer kunnen opladen. En kijk met plezier terug naar dik 400 foto's die ik je maar niet allemaal zal toesturen... hahahaha. Ik raad het iedereen die het maar horen wil aan om eens richting je B&B te trekken. En ik kom zeker terug met mijn Shiba's. Al was het alleen al maar om lekker te wandelen met ze en daarna lekker samen op bed met ze in slaap te kunnen vallen.

Dank je wel Li!
xxNaam: Carina en Karel
Date: 20 Februari 2010

Reactie

Dag Li,

Hartelijk dank voor het fijne verblijf. We hebben er echt van genoten en zullen zeker nog eens terugkomen.

De auto was vlug gemaakt, er was een sensor stuk! om 11 uur reden we al weer rond.

In bijlage ook een foto van Largo met zijn nieuwe tuig, zoals we beloofd hadden.

groetjes,

Carina en KarelNaam: Eline en Frank
Date: 5 Januari 2010

Reactie

Hallo Li,

Nog even een bedankje voor de fijne tijd die we gehad hebben. We hebben echt een vakantiegevoel gehad, en de hondjes ook. Heerlijk gegeten, gewandeld en geluierd en Biritsa en Hella moeten helemaal afkicken van al die aandacht! Zeker voor herhaling vatbaar en ik vind het inspirerend en bewonderenswaardig wat een passie jij voor je honden hebt en hoe jij je inzet voor de kanslozen.

Tot een volgende keer, Eline en Frank


Naam: Jeannet
Date: 7 December 2009

Reactie

Hoi Li,

We zijn net thuis aangekomen. De hondjes liggen voor pampus op de bank en wij zijn ook behoorlijk verrot zeg maar. hahaha
De afstanden die we gelopen hebben vallen wel mee, maar die afdalingen en helling zijn echt heftig, voor ons Hollanders!!
Mack heeft nog niet meer dan 1,5 uur aan 1 stuk gelopen, want toen hij kwam 6 maanden geleden, haalde hij de 15 minuten maar net, dus die wil niet eens meer bewegen.

We hebben echt een top weekend gehad en wij gaan zeker terug komen.

Hoe zit het in de winter met sneeuw? Hebben jullie dat daar elk jaar gegarandeerd?
Want het lijkt ons super om dan in die omgeving te zijn.

Groetjes Jeannet


Naam: Richard en Hennie
Date: 25 Oktober 2009

Reactie

Hallo allemaal,

Om nog even in vakantiestemming te blijven heb ik vandaag het fotoalbum aangemaakt van onze vakantie in De Ardennen Bed and Breakfast Domain du Chien. Een aanrader! We hebben echt genoten van de prachtige omgeving in herfstkleuren (in het begin onze spieren iets minder... heuvel op, heuvel af...), de gastvrijheid van Domaine du Chien (Li, de gastvrouw kan heerlijk vegetarisch koken en heeft ons rondom Devantave kennis laten maken met de prachtigste plekjes waaronder de wandeling naar een beverdam).

Marleen, Jan Auke en collega's bedankt voor deze heerlijke vakantie!

hieronder de link naar de foto's.

http://galleryhennie.fotopic.net - onder Belgische Ardennen foto's 2009

Veel kijkplezier!

Groetjes
Richard en Hennie


Naam: Eric, Cindy en Happy
Date: 26 Augustusl 2009

Reactie

Hallo Li,

Heel erg bedankt voor het verwenweekend dat je ons hebt bezorgd! We keken er enorm naar uit dus de verwachtingen waren gevaarlijk hooggespannen, maar stuk voor stuk werden ze ingelost! De leuke kamers, de losse sfeer, het lekkere eten, jouw warme gastvrijheid, de vele speelkameraadjes voor Happy, de ontzettend mooie omgeving en dito wandelroutes... het was in één woord fan-tas-tisch. En dan die mooie Ourthe waarin Happy het verschil tussen stroomopwaarts en stroomafwaarts leerde kennen... :-) Een leukere eerste verjaardag hadden we haar echt niet kunnen schenken!

We komen zeker terug, dus heel graag tot weerziens!

Eric, Cindy en Happy
 

 


Naam: Tim, Nikita en Presley
Date: 3 April 2009

Reactie

Al van te voren hadden we erg veel zin in het verblijf bij Domaine du Chien. Lekker 3 dagen volledig voor Presley Bij aankomst bleken er al meerdere bezoekers aanwezig te zijn, en honden waarmee Presley kon spelen. Tijdens het verblijf hebben we heerlijk in de bossen kunnen wandelen, en verdwalen! Ook de kamers waren leuk ingericht en prima voor het verblijf met je hond. Op de laatste dag hebben Presley en ik een cursus bij Li gevolgt. Hierin kreeg ik verschillende tips, trucs en weer hoop. Thuis gekomen ben ik met deze tips aan de slag gegaan, nu na 5 weken heb ik een totaal andere hond.

Li, hartstikke bedankt voor je hulp bij Presley
We komen gauw weer terug,

Tim, Nikita en Presley


Naam: Marc en Michele (Pino en Ginoux)
Date: 24 Maart 2009

Reactie

Dag,

We willen U nogmaals bedanken voor het aangenaam verblijf het voorbije weekend.Alles was Ok .De honden vonden het reuze fijn .
Aangename ,mooie kamers .Gezellig bij de houtkachel!Toffe gastvrouw .
Heel lekker eten (niet gewoon van vegetarisch te eten!).
We hadden eigelijk twee nachten moeten blijven om de omgeving nog beter te verkennen .

Groetjes

Marc en Michele (Pino en Ginoux)


Naam: Christian & Andrea
Date: 16 Maart 2009

Reactie

Hoi Li,

We wilden je even bedanken voor de goede zorg afgelopen weekend. De combinatie van de prachtige omgeving, de mooie kamers, het lekkere eten en de ontspannen houding ten opzichte van de hond(en), maakt dat we zeer zeker nog een keer terugkomen!

Tot ziens!

Christian & Andrea (en natuurlijk Max)


Naam: erik en anita
Date: 4 Maart 2009

Reactie

hallo Li,

hier nog een paar kiekjes van de afgelopen dagen.
Nogmaals bedankt voor de mooie week.groetjes

erik en anita
en natuurlijk Ayla en Sunny


Naam: Erwin & Meinalda
Date: 1 Maart 2009

Reactie

Hallo Li,

We hebben het goed naar onze zin gehad. De honden Hooch en Saybia hebben zich prima vermaakt met hun nieuwe hondenvriendjes.

Eten was goed verzorgd. Er wordt alles aan gedaan om 't een ieder naar de zin te maken. Wij met ons viertjes hebben het prima naar de zin gehad.

Misschien is het handig om duidelijk te vermelden dat het avondeten een optie is en dat het vegetarisch is. Wij vonden het eten erg lekker en wij zijn geen vegetariërs. Ga zo door!!! Dank voor de leuke dagen en voor de gesprekken.

Groet

Erwin & Meinalda


Naam: Lhasa, Chris en Lidy
Date: 1 Februari 2009

Reactie

Hallo Li,

We zijn eind september bij je geweest voor een anti-agressie-cursus voor onze Lhasa...
Ik wilde nog even laten weten dat het héél goed gaat met hem... Door al je tips zijn
we een roedel geworden en begrijpen we elkaar veel beter. Er is meer respekt, meer zorg
en meer liefde voor elkaar.

Héél erg bedankt.. Ben blij dat we je gevonden hebben.

Veel liefs van Lhasa, Chris en Lidy


Naam: Caroline
Date: 4 November 2008

Reactie

Hallo,

Hier zijn foto's genomen tijdens onze leuke week end aan "de domaine du chien"!!!

http://agilitypics.smugmug.com/gallery/6228895_eCzZj#393140055_pMiMa

Groetjes
Caroline


Naam: Peter & ilonka
Date: 28 October 2008

Reactie

Wij komen zeker nog een keertje terug met onze honden. erg genoten van de super mooie wandelingen.

Groetjes


Naam: Jonathan & Babs
Date: 17 October 2008

Reactie

Hoi Li , We hebben ons ontzettend goed geamuseerd! Lekker gegeten bij jullie en in de omgeving, genoten van het herfstzonnetje en de prachtige bossen, de bambi'kes, en vooral van onze hondjes die zoveel konden rennen. Het is een prachtige omgeving met erg veel wandelmogelijkheden, en jullie stekje is een waar paradijs voor de hondjes (en baasjes). Zeker voor herhaling vatbaar!! Groetjes, Jonathan, Babs, Sweepke, Yenti en Aycha


Naam: Heidi
Date: 06 October 2008

Reactie

Hallo, Eindelijk toch een reactie van ons in het gastenboek. Het wilde steeds maar niet lukken..... Maar we wilde nog even zeggen dat we 4 ontzettend fijne dagen bij jullie hebben gehad samen met de honden. We hebben lekker door het bos gewandeld, heel even wat plaatsjes bekeken en vooral van de omgeving genoten. De honden vonden het volgens mij ook helemaal geweldig en we zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen. Groetjes, Heidi en Jeroen Pootjes, Luca, Bodi en Manou ( de 3 jack russells)


Naam: meiney roffel
Date: 04 October 2008

Reactie

wat een geweldige dagen heb ik bij jullie gehad. De honden konden heerlijk hun gang gaan en ik hoefde niet bang te zijn dat er opmerkingen kwamen over vieze poten en geblaf. Het eten was ook heel goed en wat een gemak dat ik aan tafel kon schuiven in de wetenschap dat alle vegetarisch was. Ik kom beslist terug!


Naam: Jan en Dolly
Date: 29 September 2008

Reactie

Wij en ook onze honden Karma en Curra hebben weer genoten van al het goede in en rond Domaine du chien. Schitterende wandelingen, met daarna de nodige spierpijn in beide benen maar dan was het goed uitrusten en ons heerlijk te laten verwennen door Li en Ruud. Wederom heerlijk gegeten en lekker lui op de bank met Curra liggen lezen. Jan en Erik, andere gasten speelden een spel, alles was heel huiselijk. Weer voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel voor alles, Jan en Dolly, Karma en Curra


Naam: Maite
Date: 27 August 2008

Reactie

Hallo, my name is Maite i would like to know if is posibel to reservate for 5 and 6 of September. Thanks.


Naam: Rob & Jockular Kumba
Date: 10 August 2008

Reactie

Beste Li, Een kamer met zeezicht is het inderdaad niet geworden, maar verder hebben wij het uitstekend naar onze zin gehad. Althans dat neem ik aan, ik moet even voor mijzelf spreken want Kumba ligt niet-aanspreekbaar in coma sinds de thuiskomst gisteren. Een van de hoogtepunten van ons verblijf was voor mij toch wel dat net gearriveerde gasten na hun vraag welke hond ik heb antwoorden: O ja, de Ridgeback, daar hebben wij al van gehoord .... Tot binnenkort!


Naam: Viviane, Danny
Date: 04 July 2008

Reactie

Beste Li, een fantastische verblijf, enkel zo kunnen wij de periode die we bij jou doorgebracht hebben noemen. Zoals je al weet staan we binnen enkele weken weer bij jou voor de duer en we kijken er al naar uit. Bedankt voor je gastvrijheid. Viviane, Danny en de woefs


Naam: Alexandra
Date: 28 June 2008

Reactie

Hallo allemaal, Het waren 2 prachtige dagen voor mijn twee boxers Chanel en Remco en mij. We komen nog een keer terug hoor, als er wat minder kleine hondjes zijn, hihi. Bedankt Li


Naam: Ilse Wim Faro
Date: 22 June 2008

Reactie

We hebben een fijne midweek gehad. Lekker relaxed met onze Tervuerense Herder Faro. Mooie wandelingen gemaakt,lekker gegeten, uitgerust op het Terras en genoten van de rust en de stilte. Dorpjes bezocht en genoten van de gastvrijheid van Li.


Naam: marianne de ruijter
Date: 17 June 2008

Reactie

Sarah, Jonas en ik hebben het heerlijk gehad, goed voor de eigenwijze Kooiker, heerlijke omgeving en met de goede zorgen van Li, bedankt en tot gauw....


Naam: Carla, Sytze en de labjes Boomer en Quin
Date: 15 June 2008

Reactie

Ha die Li, sorry een beetje erg laat, maar we hadden nogal moeite om weer tewennen aan het gewone leven, na de heerlijke week bij jou!!!!!Wij geven nu de honden ook alleen nog maar vers vlees en Boomer dan ook nog de aanbevolen pillen en hij is er een heel stuk van opgeknapt. Ook bij Quin is de vacht nog zachter geworden. Hartelijk dank voor de adviezen en tot het najaar. Groetjes.


Naam: Huub, Imelie en onze smalle Spaanse schone
Date: 29 May 2008

Reactie

Beste Li, Ons verblijf bij jou in Devantave, van 2 weken geleden, was boven verwachting. Je ontvangst gaf ons meteen een goed gevoel en je Bed en Breakfast is in alle opzichten geweldig. We hebben genoten van de door jou bereide maaltijden (heb zelfs deze week een vegetarisch kookboek gekocht!). Vorig weekend hebben wij onze nieuwe pup gehaald, we zijn erg blij met haar maar denken ook een klein beetje met weemoed terug aan de rust in de Ardennen, waar het dankzij domaine du chien ook tijdens wisselvallig weer zeer goed vertoeven is. Hopelijk tot ziens!


Naam: Frankie,Ann en Border collie Gita
Date: 17 May 2008

Reactie

Hallo Li, Sorry dat ik een beetje laat in het gastenboek schrijf maar beter laat dan nooit. Het was een supper verblijf in het weekeinde van 1 mei bij U. De gastvriendelijkheid ook het ontbijt vond ik heerlijk. Wij komen zeker nog terug. Groetjes Frankie,Ann en Gita


Naam: Audrey, Matthias en Dille
Date: 13 May 2008

Reactie

Het was een zeer leuk en aangenaam weekend. Zeer mooie omgeving om te gaan wandelen, leuk domein en altijd een onderwerp om over te praten.


Naam: Peter, Véronique & Ginka
Date: 12 May 2008

Reactie

Li en vriend, bedankt voor jullie gastvrijheid. Jullie Bed & Breakfast is een aanrader voor alle hondenliefhebbers. Prachtig omgeving om te wandelen. We komen zeker nog eens terug.


Naam: M&M Wouda
Date: 01 May 2008

Reactie

Hallo Li, hier een korte reactie van ons (en Isa uiteraard). We wilden wandelen met Isa in een bosrijke omgeving, en dat hebben we geweten. De vele wandelmogelijkheden, de mooie omgeving, jouw gastvrijheid, gaven ons het gevoel er echt uit te zijn. We zullen zeker nog een keer terug komen! Groeten, Michel, Marielle en Isa.


Naam: Patrick en Ellen en Iso Ruesink
Date: 03 April 2008

Reactie

Lieve Li, Wat hebben wij ontzettend genoten van ons verblijf bij jou in de Ardennen. Het ontbijt en diner, de kamer, jouw huis, de omgeving en al jouw goede zorgen waren bijna onbeschrijfelijk. Maar laten we vooral de open haard niet vergeten, daarbij was heerlijk vertoeven! Een dikke knuffel aan je honden en hopelijk tot gauw. Lieve groeten van ons, Iso, Patrick en Ellen


Naam: Carla Boumans
Date: 25 March 2008

Reactie

Hoi, sorry sorry sorry,dat ik zo laat reageer, ik wilde nog even laten weten dat wij mijn man(wilco en ik en de 2 honden Nio en Nga) het ontzettend leuk hebben gehad bij jullie bed en breakfast. We komen zeker terug. (met slipkettingen) hahahahaha Groeten Carla


Naam: Sophie, Christian en Frodo
Date: 15 March 2008

Reactie

Via de site wil ik jullie nog eens bedanken voor de schitterende ontvangst. Wij hebben de weg gevonden om zorgeloos een vakantie met onze grote loebas door te brengen. TOT binnenkort. Groetjes uit Oostende


Naam: Dave
Date: 28 February 2008

Reactie

Hallo, het onthaal was prima, vriendelijke mensen, prachtige omgeving, ideale wandelgelegenheid voor de mens en hond. Het enige dat wat minder was is de keuze aan varieteit tijdens het ontbijt ( de ochtendmaaltijd zou de grootste maaltijd van de dag moeten zijn en dat was een tegenvaller om met een mindergevulde maag een stevige wandeltocht te ondernemen) en de prijsklasse in vergelijking met de afwerking van de kamer.


Naam: Michel, Willy + Mika
Date: 18 February 2008

Reactie

Hallo Ruud en Li, Hartelijk dank voor de gastvrijheid, en zeker ook van onze Mika. Die heeft het heerlijk naar zijn sammenzin gehad. Hij mist zijn lekkere koekjes van Ruud, en vroeg me af waar we deze konden kopen. Zo houdt hij het ardennen gevoel even vast. Groetjes en dit adres is echt aan te bevelen om heerlijk met je hond onbezorgd even er uit te zijn. Dan nog een pluim voor de vegetarische maaltijden. Want als Michel dit lust....... en ook echt lekker vond heb je iemand echt kunnen overtuigen!!!


Naam: Stef-Jan, Heleen en Christiane Willard
Date: 08 February 2008

Reactie

Beste Li en Ruud, wij en onze Beagle Bas hebben drie heerlijke dagen gehad in jullie mooi gelegen Domaine. De maaltijden waren niet alleen heerlijk maar bleken ook met heel veel zorg klaargemaakt. Slapen in zo'n fantastisch rustige natuurlijke omgeving was ook prima. De stevige wandelingen in de omgeving voelen wij nog in onze kuiten maar wij hebben ervan genoten. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid, veel succes - natuurlijk met jullie onderneming maar zeker ook met jullie prima werk voor het welzijn van dieren - en graag tot ziens, Stef-Jan, Heleen en Christiane Willard, Vught NB poot van Bas !


Naam: Marco en Elisabeth
Date: 29 December 2007

Reactie

Hallo Ruud en Li! Bedankt voor jullie gastvrijheid! Het was de eerste vakantie voor onze pup Jablochkov en hij heeft erg genoten, net als wij. We hebben ene link naar jullie website op onze website aangebracht. Zie www.elisabethmarco.nl . Groeten, Marco en Elisabeth Zven, Zhadkaya en Jablochkov.


Naam: Erik, Sandra en Thies
Date: 18 December 2007

Reactie

Hallo Li en Ruud, nogmaals hartelijk dank voor jullie zeer deskundige begeleiding van ons en onze Chouffe, Neo en Bonnie, afgelopen weekend. We zijn meteen aan de slag gegaan met jullie adviezen(zoals om half 6 wandelen...!)En we merken zeker dat het beter gaat. We zijn er nog lang niet, maar we voelen ons allemaal wat zekerder en weten wat we moeten doen in bepaalde situaties. Het is fijn dat er mensen zijn die zoveel van de combinatie honden en mensen weten, en daarmee "verdwaalden" weer op het goede spoor brengen. Bedankt hiervoor, en jullie bed en breakfast (en heerlijke maaltijden) houden we zeker in gedachten voor een toekomstige vakantie. We houden jullie op de hoogte van de voortgang. Groetjes van "de rommelroedel": Erik, Sandra en Thies Pootjes van Bonnie, Chouffe en Neo.


Naam: Erica en Tim
Date: 20 November 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud, we hebben een ontzettende leuke vakantie gehad. Niet alleen wij, maar ook Akira heeft het naar haar zin gehad. Lekker vrij rondlopen en spelen met Dino, getrakteerd worden op lekkere snoepjes enz. De omgeving was ideaal voor (stevige) wandelingen. En ook het vegetarisch eten was overheerlijk. Wij komen zeker nog terug. Groetjes


Naam: Marja, Steef, Sparkey en Chippy
Date: 28 October 2007

Reactie

Hallo Li en Ruud en al jullie beesten, wat een heerlijke 2 dagen waren dat bij jullie, die gastvrijheid en de huizelijke sfeer is perfect, en dat vegetarische eten was ook heerlijk (een best kokkie), daarnaast vermaakten onze honden zich geweldig, zij werden lekker verwend, slapen op de slaapkamer, wat thuis niet voorkomt, en natuurlijk die snoepjes van Ruud, geweldig. Ook de omgeving bij jullie is prachtig, wat hebben we heerlijk gewandeld, kortom, heel veel succes, ga zo door met dit concept, wij komen dan zeker nog wel een keer logeren. p.s. wij mailen ook nog een paar foto's.


Naam: Jennifer
Date: 24 August 2007

Reactie

Hallokes, Net enkele heel leuke daagjes er op zitten... het is super meegevallen... !! Nog nooit zo goed ontvangen met 3 honden... !! Zeker voor herhaling vatbaar!! Pootjes Voica, Vixie en Vienté


Naam: Sofie (en Lady)
Date: 23 August 2007

Reactie

Ik heb zonet een paar dagen opzitten in Domain du Chien en ik vond het zeker de moeite waard, zelfs voor herhaling vatbaar!!


Naam: Bea, Helly, Fee
Date: 22 August 2007

Reactie

Echt genoten van onze wandeldagen in jullie omgeving!Onze speurneus Fee vond het ook formidabel ! Was zelf ook wel trots op haar ! Jullie glasraampjes in de kamers waren uniek ! Groetjes uit Brugge Helly, Bea, Fee


Naam: Marjo en Evert, Boris & Laika
Date: 21 August 2007

Reactie

Hoi Ruud en Li We hebben geweldige dagen gehad bij jullie en komen zekers nog eens terug. Voor de fotos kijk dan op http://www.mijnalbum.nl/Album=KECGTB8C Groetjes uit Eersel van Boris & Laika, Evert & Marjo


Naam: Boris & Laika, Evert & Marjo
Date: 21 August 2007

Reactie

Hoi Wij hebben erg fijne dagen gehad bij jullie.....top!!!! Voor de fotos kijk op http://www.mijnalbum.nl/Album=KECGTB8C We komen zeker nog eens terug. Groetjes van Evert & Marjo, Boris & Laika


Naam: Tim en Saskia
Date: 20 August 2007

Reactie

Hallootje, We zijn benieuwd naar de foto van Tobi en Shiva. Dat waren de DSL met voetbal in de bek en wit/zwarte heidewachtel x bordercollie. groetjes Van ons allemaal


Naam: Tino en Lia, Argos
Date: 18 August 2007

Reactie

Hoi Ruud en Li, Ook wij hebben het heel goed naar ons zin gehad bij jullie.Lekker gewandeld (iets langer dan gepland want we waren een klein beetje de weg kwijt)en het ging heel goed met Argos en de andere honden die er waren, vonden wij.Het eten is ontzettend lekker en we zijn alle drie helemaal relaxt weer naar huis gegaan.Volgend jaar weer en dan ietsje langer!Groetjes en bedankt voor alle goede tips, vooral over het eten van rauw vlees voor de hond.We gaan het echt proberen.


Naam: astrid en mark
Date: 15 August 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud,ook wij waren samen met onze groenendaelers Tarka en Reno een paar nachtjes bij jullie.Eigenlijk te kort maar goed.Zeker voor herhaling vatbaar en dan genieten we zeer zeker van je kookkunsten Li.Ik zet even wat fotos op de mail voor jullie,daar Ruud erom vroeg.Ook is onze pup Roef hierop te zien.Wij hebben enorm genoten,maar onze twee boefjes nog het allermeest.Dankjewel daarvoor.groetjes Mark en Astrid.


Naam: luc en anja
Date: 15 August 2007

Reactie

Dag Ruud en Li, we zijn alweer thuis. Bobienne en Prutske liggen in dromenland. Het was een hele leuke vakantie. De kinderen vonden het ook SUPER. We komen zeker nog terug. Lieve groeten van ons allen


Naam: Martijn en Wendy
Date: 11 August 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud, Wij willen jullie bij deze even bedanken voor het lekkere weekje weg met Sammy. Ze heeft genoten en was gelukkig net zo ondeugend als dat ze bij ons thuis is. De gamba's waren lekker!Eenmaal thuis heeft ze de eerste 2 dagen alleen maar geslapen. Wat was ze moe zeg. We komen zeker nog terug, want Sammy heeft nu ontdekt dat Ruud toch te vertrouwen is (lekkere kaas). Wij vonden het ook erg leuk en willen de omgeving nog wel eens bekijken. Veel succes en tot ziens! Groeten Martijn en Wendy en een poot van Sammy.


Naam: Gian
Date: 11 August 2007

Reactie

:D leuke hondjes op de site, kzou ook wel eens naar jullie hotel moeten kome :P kan ik lekker ff met mijn hondje genieten. ... als het maar mooi weer is!


Naam: Dicky & Cees van Elven
Date: 10 August 2007

Reactie

Hallo Li en Ruud, nogmaals bedankt voor de fijne dagen die we bij jullie hebben door mogen brengen. Wij hebben genoten van alle mensen en dieren om ons heen. Onze honden iets minder (geloof ik) want ze zijn nog nooit zo gehoorzaam en timide geweest als de afgelopen week. Eenmaal thuis was dat weer helemaal anders en waren ze weer zo ondeugend en druk als 't maar kan. Blij dat ze weer thuis waren en dat is natuurlijk ook een goed teken. Wij wensen jullie nog heel veel succes met de dieren, de business en alle gasten. Wie weet zien we elkaar nog eens. Hartelijke groet! Cees, Dicky, Xanny en Boefje.


Naam: patrick en magalie.
Date: 06 August 2007

Reactie

beste ruud en li t'was een prachtig weekend bij jullie en al dat lekker eten.rune en jade voelden zich op hun gemak en zeker met ruud die ze in de watten legde.zeker een aanrader!!!!!vele groetjes uit kuurne en zeker tot de volgende keer.


Naam: venus
Date: 30 July 2007

Reactie

2 boeken van jullie in tas gedaan midas dekker en dier en jaar 2004 krijg je terug op de rasloze dag of sturen we op sorry


Naam: Joost Hooghuis
Date: 30 July 2007

Reactie

Lieve Ruud en Li, Ik heb een ontzettend leuke en leerzame (over Bongo de boxer en mij zelf) gehad. Bedankt hiervoor, Corina en Joost


Naam: Rex
Date: 27 July 2007

Reactie

Juist veilig aangekomen in mijn koninkrijk, eindelijk tijd om bij te slapen. Wat een leuke dagen heb ik bij jullie beleefd. Ruud en Li bedankt voor de lekkere snoepjes en lieve knuffels. Een dikke poot en likjes, Rex.


Naam: Jan en Moniek
Date: 21 July 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud, We zijn zojuist weer thuis gearriveerd. We waren 2 nachtjes bij jullie en hebben genoten van ons verblijf in jullie bed and breakfast. En onze labrador zeker! Een heerlijk rustige en mooie omgeving, ideaal om met de hond een flinke wandeling te maken. Ook nogmaals bedankt voor jullie gastvrijheid en het lekkere eten! En wat fijn om te ervaren dat er nog zo'n idealistische mensen zijn als jullie. We hebben één tip voor jullie: niet alle honden luisteren perfect als ze bij de baas worden geroepen en het lijkt ons een goed idee om de tuin af te zetten zodat de honden niet naar de buren kunnen. Voor de rest: alle lof en nogmaals hártelijk bedankt! Succes met alles en vele groetjes uit Nederland! Jan en Moniek.


Naam: willem
Date: 19 July 2007

Reactie

ik wil ook een berichtje achterlaten, en aangezien ik nog geen typediploma heb zal 1 van mijn baasjes dit voor mij opschrijven. Ik heb genoten van het heerlijk zachte kussen waar ik s'nachts op mocht liggen....thuis mag ik in de bench slapen ( is ook heel fijn hoor!) Ik heb heerlijke wandelingen gemaakt door de bossen en heb ook gezwommen in de Ourthe(ben nog maar 3,5 maanden oud he)Mijn baasjes waren bang dat ik door de sterke stroming meegesleurd zou worden en hebben dan ook heel lang en zorgvuldig gezocht naar een rustig zwemplekje.....dank daarvoor. Het eten was ook extra lekker na zo'n lange wandeling en zo af en toe kreeg ik iets lekkers toegestopt zoals een worteltje of een boon....dat vlees kwam maar niet beneden de tafel...??!! En je hebt echt een berehonger hoor als je de hele dag buiten loopt te hollen..... Ook Ruud en Li vond ik heel lief, ik mocht ruud helemaal aflebberen en Li keek mij telkens zo vertederend aan en knuffelde heel fijn. In ieder geval heb ik het naar m'n zin gehad bij jullie...En wie weet, als ik straks een grote flatcoat ben,komen we misschien nog wel weer eens een nachtje of wat logeren.....Dikke poot van Willem en oh ja jullie hebben ook de groeten van mijn baasjes...


Naam: patrick en nancy
Date: 18 July 2007

Reactie

Het was zalig even te ontstressen voor een "tropisch" week-endje, in onze Ardennen mét onze viervoeters erbij... Li en Ruud, twee warme mensen die "warmte" uitstralen en niet door de zon...maar door hun hart voor dieren. Gezellig huis, verzorgd ontbijt in alle rust aangeboden, niks is té ... alles rustig ok ... Voor herhaling vatbaar, maar dan ietske langer. 't ga jullie goed !


Naam: Paul en Grace , Perle en Beau
Date: 16 July 2007

Reactie

Hartelijk dank voor het prachtig week-end dat wij bij jullie mochten doorbrengen . Ook de weergoden waren ons gunstig gezind .Een dikke proficiat voor de omgang met onze honden en jullie gezellig huisje .Voor de mensen met een hart voor honden is het een ideale plaats , knus,gezellig en kraaknet waar hond en mens zich thuis voelen . Beau ligt nu al doodmoe te slapen in de zetel , nagenietend van zijn onvergetelijk week-end .Het was tevens zijn huwelijksreis met zijn geliefde Perle , waar mee hij bij jullie in het huwelijk trad .De huwelijksakteligt hier veilig opgeborgen en krijgt een plaats in het foto$-album ,Nogmaals dank U . Wij komen zeker terug , Grace en Paul , Beautje en bruid Perle ,


Naam: Nadine, mama v "Perle"
Date: 16 July 2007

Reactie

Hallo aan iedereen. Perle en ikzelf genoten van een kort verblijf in het "Hondenparadijs" te Devantave, aan aanrader vr hondenvrienden waar baasje + hond zich thuis voelen. Noem het een "kuuroord" althans vr de hond. De omgeving leent zicht ideaal tot fikse wandelingen in de bossen rondom het domein en onze viervoeters kunnen er crossen naar hartelust. "Perle" verliet haar vriendje of ventje "Beau" gisteravond met pijn in het hart want hij mocht nog een nachtje langer blijven. Maar moe en voldaan keerde ze terug huiswaarts. Tot een volgend bezoek zeggen we! Nadine en Perle (groetjes en zoentjes en pootje aan Grace en Paul, mams en paps van BEAU)


Naam: jos en anita
Date: 15 July 2007

Reactie

We zijn goed thuis gekomen en willen julli in naam van onze honden Molly en Linzy danken voor de goede zorgen. Bij ons thuis zijn ze niet zo vrij, moeten beter luisteren hier. De groetjes en tot ziens, Jos,Anita,Molly en Linzy


Naam: Sandrine Herbelet
Date: 11 July 2007

Reactie

Hallo, ik heb een paar maand geleden als tussenpersoon gefunctioneerd voor het plaatsen van Teddy, de kater uit Gent. En nu had ik tijd om jullie site te bezoeken. Ziet er goed uit. Ik zal het verder vertellen aan mensne met honden. Alles goed met Teddy? Sandrine Herbelet


Naam: Karin, Patricia en Anna van Son
Date: 01 July 2007

Reactie

We hebben het erg naar onze zin gehad en het was super gezellig. Anna heeft in ieder geval weer veel vriendjes bijgemaakt. We vonden ons verblijf zo leuk dat we besloten hebben om volgend jaar nogmaals terug te komen. Groetjes en tot dan. Anna, Patricia en Karin


Naam: Guy en Sandra ,bischa
Date: 17 June 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud, we hebben een heerlijk weekend gehad spijtig dat het heeft geregend maar ja dat pakken we er maar bij.Wij en bischa hebben goed genoten ,lekker gegeten en wat een gastvrijheid , jullie zijn hele lieve mensen en zeker voor de honden echte diereliefhebbers nog vele lieve groetjes en je ziet ons zeker terug tot later en nog een dikke poot van onze hond bischa daaaaaaaaaag


Naam: Jill & Dries
Date: 07 June 2007

Reactie

Wij zouden graag deze zomer enkele dagen in Domaine du Chien verblijven. Wij hebben twee grote honden, nl. een labrador en een cane corso. Wij zijn echte hondenliefhebbers en gaan dus niet op reis zonder ze mee te hebben. Kan iemand ons nog wat meer vertellen, 'k ben zeer benieuwd. Het ziet er alvast gezellig en leuk uit. Groetjessssss


Naam: Sarah Erik en Ginn
Date: 04 June 2007

Reactie

Hoi Li & Ruud, We hebben een leuk weekend gehad. Jammer dat het zoveel heeft geregend anders waren we wat langer gebleven. Maar het was een leuke ervaring zo met alle andere honden om ons heen. Groetjes!


Naam: Sarah Erik en Ginn
Date: 04 June 2007

Reactie

Hoi Li & Ruud, We hebben een leuk weekend gehad. Jammer dat het zoveel heeft geregend anders waren we wat langer gebleven. Maar het was een leuke ervaring zo met alle andere honden om ons heen. Groetjes!


Naam: Annemie De Bie
Date: 30 May 2007

Reactie

Hoi Li en Ruud, we zijn weer thuis en onze Andy en Noreg liggen hier al weer enkele uren te pitten. Ze hebben genoten van alle aandacht (vooral ons klein manneke Andyke) Het was weer een heel leuk weekend. Bedankt voor jullie goede zorgen en het lekkere eten. We komen zeker en vast terug. We zijn ook al navraag aan het doen voor vers eten voor Andy en Noreg. Groetjes en tot ziens Annemie, Marcel, Andyke en Noreg


Naam: San&Greet&Fudge
Date: 22 May 2007

Reactie

Hoi Li&Ruud en je 4 loebassen, Bedankt voor het supper tof verblijf 18-19-20 mei .. Zalig genoten en lekker!! gegeten doen we zeker over! Niet alleen waren de baasjes goed moe van al het wandelen en fietsen maar ook onze dame Fudge lag zondag namiddag thuis te ronken en te dromen van de geweldige boswandelingen en al de nieuwe honden indrukken die ze heeft mogen ontmoeten;-).Een zalige dolle pret die we zeker nog eens komen opzoeken! Keep going strong! veel groetjes van ons en een stevige knuffel van Fudge die verliefd is op jullie;-)


Naam: de drie zussen, Myriam, Marie en Chris met Luna, Bess, Jeff, Yoda en Bowie
Date: 16 May 2007

Reactie

Dag Li en Ruud, de honden en hun baasjes hebben echt genoten van het weekendje bij jullie, prachtige omgeving, lekker eten, tof pension! Wij komen zeker terug bij jullie logeren, van harte


Naam: Lut,Lisa,Ruben en Chiara
Date: 02 May 2007

Reactie

Een waar genoegen om bij jullie een weekendje te mogen doorbrengen. Het was in 1 woord fantastisch. Wat een gastvrijheid, we voelden ons direct op ons gemak. Li en Ruud jullie zijn echte hondenmensen, we komen zeker nog eens terug . Vele groetjes


Naam: Dolly van den Broek
Date: 22 April 2007

Reactie

Ik neem aan dat de TOERIST van 17 april er niet helemaal bij was. Verblijven in Domaine du Chien is een, het voor 100% ervaren is wat anders. Heerlijk eten en een geweldige service, zal je bedoelen!Wij gaan er weer heen, zoals ik al schreef, paddestoelentijd, genieten voor mens en dier. Bij Li en Ruud!!


Naam: Frederic Messiaen
Date: 22 April 2007

Reactie

We zijn juist thuis gekomen,(onderweg nog hier en daar gestopt)En we kunnen u enkel zeggen dat we ons dit weekend enorm geamuseert hebben. Met vriendelijk groeten Morda(kruising duitse herder),Nancy en Frederic


Naam: Nelleke
Date: 20 April 2007

Reactie

Hallo Li en Ruud, We hebben drie heerlijke dagen bij jullie gehad. Gajus heeft zich fantastisch uit kunnen leven, vooral met kleine Flor. We komen vast nog wel een keertje terug. Het geld is onderweg!


Naam: Hilde en Koen
Date: 19 April 2007

Reactie

Hallo Li en Ruud, wij vonden het echt zalig bij jullie ! Het was heerlijk om zo zorgeloos onze hond gewoon hond te kunnen laten zijn en tegelijkertijd was alles toch proper en verzorgd. Het eten bijvoorbeeld was superlekker en prachtig gepresenteerd. We voelden er ons echt thuis en kunnen niet wachten om nog eens terug te keren ! Niet alleen wij hebben ervan genoten, maar Flor heeft ook de tijd van zijn leven gehad. Naast de vele wandelingen heeft hij lekker kunnen ravotten met de andere honden. Eens thuis kon hij zijn ogen niet meer open houden, hij viel gewoon in slaap waar hij zat ! Flor doet ook nog vele groetjes aan Enzo en aan Gajus, zijn partner in crime :-)

 
Bed & Breakfast, vakantie en wandelen met de hond in de Ardennen in Belgie.  
© 010 Webdesign